Tanszüneti menetrendre vált az MVK

Tanszüneti menetrendre vált az MVK
2021. június 11., péntek - 13:30

2021. június 16-tól nyári üzemmódba kapcsol az MVK Zrt., így a tanszünetre érvényes menetrend lép életbe, a nyári időszakra jellemző utazási igényekhez igazodva közlekednek Miskolcon a menetrend szerinti autóbuszok és villamosok.

A tanulmányi időszakhoz képesti főbb változások:
- 3-3A autóbuszok vonala új megállóval bővül, Szinva utca megállóhely néven
- a 31-es autóbuszok menetrendjében a Tiszai pályaudvarról 15:10 helyett 15:15-kor indulnak a járatok
- megszűnnek a Diósgyőri Kórházig/tól közlekedő 16-os járatok
- 35-ös járatok nem állnak meg a Fényi Gyula téren
- a 2V villamos nem fog közlekedni
 
Utazásuk tervezéséhez továbbra is érdemes a MobilON telefonos alkalmazást használni.
Az MVK jegy- és bérletpénztárak a https://mvkzrt.hu/berletpenztarak oldalon meghirdetett nyitvatartással üzemelnek. A személyes érintkezés elkerülése érdekében az MVK azt javasolja, hogy ügyfelei éljenek a különböző mobilapplikációkban elérhető elektronikus bérletek és jegyek vásárlási lehetőségével, amelyek esetén nemcsak a vásárlás folyamata, de az utazás alatti használat is biztonságos. A mobiljegy-alkalmazáson keresztül történő vásárlásról mindent megtudhatnak a https://mvkzrt.hu/mobiljegy oldalon.
A június 16-tól érvényes menetrend pdf formátumban elérhető utasaink számára - akár a teljes menetrend, akár az egyes járatok menetrendjének tekintetében - a https://mvkzrt.hu/menetrend oldalon, az érvényes menetrend, illetve a menetrendi pdf dobozban. Aktuális menetrendünk jelenik meg a megállóhelyi LED kijelzőkön, a MobilON telefonos alkalmazásban, a weboldalunk és valamennyi más GTFS alapú menetrendi keresőben, utazástervezőben, mint például a Google Maps-en vagy a menetrendek.hu oldalon.  Az egyes járatok menetrendjét kérésre a jegy-és bérletpénztárakban kinyomtatják.
Kérjük, utazáskor hordjanak maszkot, és lehetőség szerint a járműveken tartsák be a megfelelő védőtávolságot!
 

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email