Utazz velünk Te is!

A Miskolci Városi Közlekedési Zrt. kiemelt célja, hogy szorosabb együttműködést alakítson ki a miskolci óvodákkal és az általános iskolák alsó tagozataival. Ennek érdekében szeretnénk megismertetni, megkedveltetni a gyerekekkel a közösségi közlekedést és meggyőzni őket, hogy ezen közlekedési formát vegyék igénybe a későbbiekben is, hiszen ezzel jelentős mértékben hozzájárulnak környeztünk megóvásához.

Ezt a kezdeményezést, amely a „Utazz velünk Te is!” címet kapta, a jövőben egyre szélesebb körben és színesebb programokkal kívánjuk folytatni.

A céglátogatáson a busz-és villamosjavító csarnok bemutatását követően egy autóbuszt és egy villamost is kipróbálhatnak az érdeklődők. A gyerekek átélhetik, milyen érzés ilyen hatalmas és különleges közlekedési eszközöket vezetni, csilingelhetnek, dudálhatnak és megtanulhatják, hogyan érvényesítsék megfelelően a menetjegyüket.

Hogyan lehet jelentkezni?

A csoportok fogadása jelentkezési sorrendben történik. Egy évben meghatározott számú csoportot tudunk fogadni, tehát érdemes minél hamarabb jelentkezni, hogy még az idén részt vehessenek kampányunkban!

Telefonszám: +36 46 514 935

E-mail küldése >>