MVK Free WiFi

MVK Free WiFi

Miskolcon az MVK Zrt. autóbuszparkja 75 darab új, CNG-üzemű autóbusszal újult meg. A környezetbarát, tiszta technológia felhasználásával egy gázüzemű autóbusz 98 százalékkal kevesebb nitrogén-oxidot (NOx) juttat a város levegőjébe, mint a dízelmotoros változat. A környezetvédelem mellett az MVK Zrt. elkötelezett az okos város mellett is. Az új villamosok után mostantól az új autóbuszokon is díjmentesen lehet internetezni.

Miskolcon a város egyéb szolgáltatásai mellett a közösségi közlekedés is folyamatosan fejlődik és okosodik: a WIFI szolgáltatás segítségével az utasok könnyedén megtervezhetik utazásukat a Google Maps felületén, valamint csatlakozhatnak az MVK Zrt. Facebook és Instagram oldalához, ahol minden hasznos utazási információról értesülnek.

A vezeték nélküli internet hozzáférés maximális sávszélessége a járműveken 100 Mbps, melyen a csatlakozott felhasználók osztoznak. A díjmentes WIFI szolgáltatás a használati feltételek elfogadása után vehető igénybe.

Az ingyenes fedélzeti WiFi szolgáltatás alapvetően honlapok böngészésére, e-mailek fogadására és küldésére, közösségi oldalak látogatására alkalmas.