Rendezvény miatt vágányzár a Tiszai pályaudvar és Malomszög utca között

Rendezvény miatt vágányzár a Tiszai pályaudvar és Malomszög utca között
2021. szeptember 14., kedd - 14:15

Hangoljon a biztonságra elnevezéssel közlekedésbiztonsági fesztivált rendez Miskolc belvárosában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr főkapitányság. A rendezvény miatt szeptember 18-án 11:00 és 19:00 óra között az 1-es villamos vonalán a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek.

A járatok a Malomszög utcánál kölcsönös csatlakozást biztosítanak a villamosjáratokhoz.

A villamospótlók a villamos menetrendjénél sűrűbben közlekednek a vágányzár ideje alatt: a Tiszai pályaudvarról minden óra 04, 16, 28, 40, 52-kor, Felső-Majláthról az 1-es villamosok minden óra 05, 17, 29, 41, 53-kor indulnak.

A villamospótló autóbuszok megállóhelyei

• a Tiszai pályaudvaron a 31-es autóbusz indulóhelyén lehet igénybe venni,

• a Selyemréten és a Soltész Nagy Kálmán utcán a villamosmegállókban állnak meg,

• a Szinvapark/Centrum villamosmegálló helyett a Malomszög utca felé haladva a Király utcában, a Tulipán-tömb előtt kialakított ideiglenes megállóban, a Tiszai pályaudvar felé haladva a 32-es autóbusz Szinvapark autóbusz-megállóhelyén állnak meg,

• a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a 21-es autóbuszok Szemere utca megállóhelyein,

• a Városház téren villamosmegálló helyett a 21-es autóbuszok Erzsébet tér megállóhelyein vehetők igénybe,

• a Malomszög utca megállóhelyen a volt 38-as autóbuszvonal végállomás előtt kialakított ideiglenes megállóhelyről indulnak, és a Malomszög utca villamosmegállóba érkeznek. A villamosokról leszállni a Dísz tér oldalában kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet, felszállni a megszokott megállóban.

A Malomszög utca és Felső-Majláth között továbbra is villamosok közlekednek.

Az utolsó teljes szakaszon közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvar végállomásról 10:52-kor indul, az első villamospótló járat 11:04-kor.

Az utolsó villamospótló a Tiszai pályaudvarról 18:52-kor indul, a vágányzár utáni első teljes szakaszon közlekedő 1-es villamos 19:10-kor.

Felső-Majláth végállomásról az utolsó teljes szakaszon közlekedő 1-es villamos 10:17-kor indul, az első Malomszög utcáig közlekedő 10:29-kor.

Az utolsó Malomszög utcáig közlekedő 1-es villamos 18:27-kor indul, a vágányzár utáni első teljes szakaszon közlekedő villamos 18:36-kor.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a villamospótló autóbuszon érvényesített menetjegyet a villamosra átszállva ismét érvényesíteni szükséges a menetjegy másik végén, villamosról villamospótlóra történő átszállásnál ugyanígy.

A villamospótló járat útvonalát és megállóit a csatolt térkép tartalmazza.

 

Rendezvény miatt vágányzár a Tiszai pályaudvar és Malomszög utca között

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email