Hol és mikortól utazhat ingyen, vagy kedvezményesen a 14 év alatti gyermek Miskolcon?

Hol és mikortól utazhat ingyen, vagy kedvezményesen a 14 év alatti gyermek Miskolcon?
2024. február 29., csütörtök - 16:15

2024. március 1-től a helyközi közlekedésben - a MÁV és a Volán járatain - életbe lép a 14 év alattiak ingyenes utazása. A helyi közlekedést biztosító MVK Zrt. esetében kizárólag a 7-es számjelzésű autóbusz-viszonylatot érinti a helyközi tarifareform, mivel ez az egyetlen helyközinek minősülő MVK-s viszonylat. Az MVK Zrt. helyi járatain Miskolcon a 14 év alattiak kedvezményes utazásáról szóló előterjesztést nem szavazta meg a képviselő testület, ezért továbbra is csak érvényes jeggyel, bérlettel lehet az MVK Zrt. járatait igénybe venni.

A fentiekre tekintettel kérjük, hogy március hónapra és a későbbiekben mindaddig, amíg a képviselőtestület nem hoz újabb döntést, a miskolci autóbusz- és villamosjáratokon történő utazásaikhoz a 14 év alattiak részére továbbra is váltsák meg jegyüket, bérletüket.
 
Kérjük, kísérjék figyelemmel az MVK Zrt. honlapját naprakész információkért, vagy keressék a társaság Ügyfélszolgálati Irodáját a +36 46 504-810-es telefonszámon, illetve az ugyfelszolgalat@mvkzrt.hu e-mail-címen.
 

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email