Az MVK keddtől enyhít néhány korlátozáson

Az MVK keddtől enyhít néhány korlátozáson
2020. május 29., péntek - 07:45

A koronavírus-járvány miatt az MVK Zrt. március óta több ideiglenes intézkedést vezetett be, ezekkel segítve a járvány elleni védekezést. Június 2-tól, a nyári menetrend bevezetésével együtt az ideiglenes intézkedések egy része visszavonásra került.

Június 2-től az autóbuszok első részének kordonozása megszűnik, így valamennyi járművön az első ajtót is igénye lehet venni felszálláskor. Az első ajtós felszállási rend azonban még nem áll vissza annak érdekében, hogy az első ajtónál felszálláskor ne keletkezzen tumultus. Keddtől újra lehet jegyet vásárolni a járművezetőknél, azonban aki teheti, azt kérjük, hogy elővételben vásároljon jegyet, illetve aki rendelkezik okostelefonnal, annak érdemes megfontolnia a mobiljegy használatát. A levegő hőmérsékletének függvényében a fűtő-és klímaberendezések újra használhatók a miskolci közösségi közlekedésben.
A biztonságos utazás szabályai azonban nem változtak, a kötelező maszk-, sál- vagy kendőviselés szabályának betartásában az MVK az utazóközönség segítségét, együttműködését kéri, hiszen egészségünk megőrzése mindannyiunk érdeke.
Június 2-től az MVK Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája ismét az ügyfelek rendelkezésére áll, újra lehet különjáratot igényelni és az MVK Szervizbázis is megnyitja kapuit.
 

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email