Már kaphatók az MVK-s ajándéktárgyak

Kedves Közlekedésbarát Látogató!

Ezen az oldalon megtekintheti az MVK Zrt. közlekedéssel kapcsolatos egyedi gyártású ajándéktárgyait és tájékozódhat a megvásárlási lehetőségekről.

A honlapon megtalálható minden termék elérhető az MVK Ügyfélszolgálatán, és számos ajándéktárgy online is megrendelhető közvetlenül az MVK Zrt-től, illetve a Pepita.hu webáruházban.

Személyes átvétellel történő vásárlás:

Az ajándéktárgyak személyesen történő megvásárlására az Ügyfélszolgálati Irodában (3530 Miskolc, Szemere Bertalan u. 5.) van lehetőség nyitvatartási időben:

Hétfő – Kedd – Csütörtök: 08:00 - 15:30
Szerda: 08:00 -17:30
Péntek: 08:00 – 13:30
Szombat, Vasárnap, Ünnepnap: ZÁRVA

Online megrendeléssel történő vásárlás:

  • MVK ügyfélszolgálatán keresztül

Az ajándéktárgyak megvásárolhatók az MVK Zrt. felé történő rendelés leadásával is. Ez esetben kérjük írjon számunkra az iroda@mvkzrt.hu e-mail címre, és Ügyfélszolgálati munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a vásárlás részleteinek egyeztetéséhez. A kiválasztott ajándéktárgyak ellenértékét kiegyenlítheti utánvéttel, vagy előreutalással. Kérhet kiszállítást, illetve az Önhöz legközelebbi PostaPontba történő átvételt, valamint az Ügyfélszolgálati Irodánkba befáradva, személyesen is átveheti a termékeket.

  • Pepita.hu webshopon keresztül

Számos MVK ajándéktárgy megvásárolható a Pepita.hu webáruházban is. Az online felületen kiválasztott tárgyak ellenértékét kiegyenlítheti utánvéttel, előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel. A megvásárolt termékekhez kérhet házhozszállítást, illetve átveheti azokat az Önhöz legközelebbi PostaPontban.
Ezen az oldalon megtalálható listában a „Termék megtekintése” gombra kattintva elérhető a Pepita.hu online felülete, ahol megvásárolható az ajándéktárgy.

A vásárlással kapcsolatos bővebb tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken olvashat:

Általános Szerződési Feltételek

Pepita.hu

Elállási nyilatkozat

Visszáru jegyzőkönyv