Magyarország Legédesebb Munkahelye 2023-ban a 101 fő feletti cég kategóriában az MVK Zrt. lett!

Magyarország Legédesebb Munkahelye 2023-ban a 101 fő feletti cég kategóriában az MVK Zrt. lett!
2023. december 6., szerda - 15:45

A Zsófi-ReményVár Egyesület szervezésében idén is csokoládégyűjtés indult novemberben, hogy minél több édesség kerülhessen a Mikulás zsákjába és jusson el a rászuló, nélkülözésben élő gyermekek számára. A csokigyűjtéshez csatlakozott cégeket a dolgozói létszám alapján három kategóriába sorolták (1-20 fős, 21-100 fős és 101 fő feletti vállalat), és versenyt hirdettek kategóriánként a „Magyarország legédesebb munkahelye” címért. A versenyre MVK Zrt. nevezett, és karöltve a munkatársakkal, utasokkal, a Miskolc Holding Zrt.-vel, a Miskolc Holding Ingatlangazdálkodási igazgatóságával, valamint a MIPRODUKT Kft-vel 24,5 kg „szeretetcsokit” gyűjtött össze, ezzel pedig megnyerte a 101 fő feletti kategóriában a Magyarország legédesebb munkahelye címet.
Az Egyesület által összegyűjtött több mint 200 kiló csokoládénak és egyéb támogatásoknak köszönhetően több mint hétszáz Mikulás csomagot tudtak a Manók elkészíteni.
A „Magyarország legédesebb munkahelye” elismerést az MVK Zrt. részéről Gadnai-Bondár Éva operatív igazgató vette át az egyesület elnökétől, Ináncsi Gergelytől.
 

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email