Dátum

Augusztus 12-én, hétfőn és 13-án, kedden karbantartási munkálatok miatt a Tiszai pályaudvar végállomásról 21:55-kor, 22:10-kor, 22:25-kor és 22:40-kor induló villamosjáratok utasai villamospótló autóbusszal kezdhetik majd meg utazásukat, mely a Selyemrét megállóhelyig fog közlekedni. A Selyemrét megállótól villamossal utazhatnak majd tovább, mely innentől már a meghirdetett menetrend szerint közlekedik.

Felső-Majláth végállomásról a 21:10-kor, a 21:25-kor, a 21:40-kor és a 21:55-kor induló villamos csak a Selyemrét megállóhelyig közlekedik. A Selyemrét megállótól villamospótló autóbusszal lehet majd továbbutazni a Tiszai pályaudvar végállomásra.

A Tiszai pályaudvar végállomásról 23:10-től, Felső-Majláth végállomásról 23:50-től menetrend szerint közlekednek az 1VP jelzésű villamospótló autóbuszjáratok.

A Tiszai pályaudvar és a Selyemrét között közlekedő villamospótló autóbuszok TSVP jelzéssel közlekednek, és az alábbi megállókat használják:

  • a Tiszai pályaudvar végállomáson az 1-es autóbuszjáratok indulóhelyén lehet felszállni, a Selyemrét felől érkezve pedig a leszállóhelyen lehet leszállni;
  • a Selyemréten a villamos-megállóhelyen áll meg.
Vezérkép ne jelenjen meg
Ki