Dátum

Június 14-én teljesen újjászületett az MVK weboldala, az új honlap az eddigiekhez képest jóval áttekinthetőbb, praktikusabb, informatívabb.

Az új mvkzrt.hu menürendszere úgy lett kialakítva, hogy a felhasználók minden fontos információt megtaláljanak egy helyen. A legkeresettebb szolgáltatások: a menetrend, az MVK járatok valós időben vagy a jegy- és bérletárak a felületen egy-egy kattintással elérhetők. A közösségi közlekedést érintő változásokról - komolyabb navigálás nélkül - rögtön a nyitóoldalon tájékozódhatunk. 

Az oldal tervezésekor fontos szempont volt, egy olyan informatív felület kialakítása, amelyen könnyen megtalálható legyen az utazásaink során leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válasz: ilyen a jegy-és bérletellenőrzés, a csere és visszaváltás vagy a pótdíj információ. Továbbá az online felületen kialakításra került egy bejelentő felület is, ahol a közlekedéssel kapcsolatos észrevételeiket, esetlegesen felmerülő problémákat tudják megosztani kollégáinkkal.

Az új weboldalnál figyelembe vettük, hogy a felhasználók már egyre kevésbé használnak asztali gépet az utazásaik megtervezéséhez, inkább mobil eszközökön keresik a számukra releváns információkat. A weboldal épp ezért mostantól kényelmesebben használható telefonon, illetve bármilyen okoseszközön. Emellett az oldal teljesen akadálymentesített, így a látássérültek is könnyen használhatják.

Fedezd fel az MVK ajándéktárgyait a webhopban!

Örömmel jelentjük be, hogy elindult az MVK saját webshopja, amelyben széles termékkínálattal várjuk kedves vásárlóinkat. 

A különleges ajándéktárgyak, mint például a plüssjárművek, viszonylatjelző táblák, egyedi kulcstartók tökéletesen beleillenek a közlekedésbarátok gyűjteményébe, visszarepítenek minket a tömegközlekedés múltjába. Böngésszen áttekinthető kínálatunkban és találja meg azt az ajándékot, amire szüksége van!

Modern fizetési megoldással gyorsan és biztonságosan intézhetik vásárlásukat, az online felületeken kiválasztott tárgyak megvásárolhatóak utánvéttel, előreutalással, vagy bankkártyás fizetéssel. A megvásárolt termékekhez kérhetnek házhozszállítást, illetve az Önökhöz legközelebbi MPL automatából vagy PostaPontban történő átvételt; valamint Ügyfélszolgálati Irodánkba befáradva személyesen is átvehetik a termékeket.

A webshop kialakítása során nagy hangsúlyt fektetett az MVK a felhasználóbarát élményre, így könnyen és gyorsan böngészhetik termékeinket, valamint egyszerűen leadhatják rendeléseiket, biztonságos fizetést és változatos szállítási lehetőséget kínálva.

Vezérkép ne jelenjen meg
Ki