Szeptembertől őszi menetrend

Szeptembertől őszi menetrend
2019. augusztus 28., szerda - 10:15

2019. szeptember 1-től az MVK Zrt. járatai a tanítási időszakban érvényes menetrend szerint, a nyárinál lényegesen gyakrabban indulnak. Az egyetemi tanévkezdéshez igazodva szeptember 8-tól az ME, szeptember 9-től a 22-es autóbuszok is közlekednek. A nyári időszak után, szeptember 1-jétől a 290-es autóbusz nem jár.
 

Kiszámítható közlekedés
Az MVK Zrt. folytatja a menetrendi indulási időpontok összehangolását, illetve biztosítja az utazási igényeknek megfelelő közlekedtetését, ezért

  • az 54-es autóbusz utasaink kérésre szombaton és vasárnap is közlekedik,
  • a 7-es autóbusz három járata továbbra is Selyemrét városrész érintésével közlekedik.

Az 53-as autóbuszvonalon a Déli Ipari Parkban dolgozók kérésére több járat indul: a Majális-parkból 07:00 órakor, a Déli Ipari Park – Joyson végállomástól 16:15-kor indul egy-egy új járat.
A 8-as autóbusz vonalán szintén az utasok kérésére indul új járat, a Tiszai pályaudvarról 05:10-kor. A 43-as autóbusz 16:05 helyett 16:45-kor indul a Déli Ipari Park munkáltatóinak kérésére.

Észrevétel, javaslat
Az MVK Zrt. folytatja a valós utazási igényekhez igazodó fejlesztéseit annak érdekében, hogy Miskolc közösségi közlekedése a lehető legjobb szolgáltatási színvonalon legyen elérhető minden városrészben. A társaság ezért minden, a közösségi közlekedés menetrendjét, útvonalait érintő észrevételt, javaslatot szívesen fogad az utazóktól az MVK Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában (Miskolc, Szemere u. 5.; tel.: 06 46 504 810; e-mail: iroda@mvkzrt.hu – nyitva H,K Cs 8:00–15:30, Sze 8:00–17:30, P 8:00–13:30).

Üzletszabályzat   
Az MVK Zrt. hatályos üzletszabályzata elérhető a társaság weboldalán (http://mvkzrt.hu/uzletszabalyzat), valamennyi bérletpénztárban és az Ügyfélszolgálati Irodában.

Közlekedési információk, tájékoztatás
A közlekedési rend aktuális változásairól az MVK Zrt. a változást megelőzően részletes tájékoztatást ad honlapján (www.mvkzrt.hu) és Facebook oldalán (facebook.com/mvkzrt).
 
 
 

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email