Társaság irányítása

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. a Miskolc Holding Zrt. tagvállalata. A vállalat irányítását a Miskolc Holding Zrt. látja el, mint az MVK Zrt. Legfőbb Szerve, az ellenőrzés a 4 fős Felügyelő Bizottság és 1 fő könyvvizsgáló feladata. A Miskolc Holding Zrt. alapító-tulajdonosa Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata.

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. vezérigazgatója

Singlár Zsolt

Singlár Zsolt a győri Széchényi István Főiskola Közlekedésmérnöki szakán szerzett okleveles közlekedésmérnök diplomát, e mellett a Magyar Mérnöki Kamaránál közlekedésmérnöki tervezői jogosultsággal is rendelkezik, szakmagyakorló mérnök. Pályafutását a Nóvia Magyar-Amerikai Közlekedésfejlesztő és Mélyépítő Mérnöki Iroda Kft.-nél kezdte, ahol közlekedéstervező-szerkesztő munkakört töltött be. Későbbiekben a KTI- Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Észak-Magyarországi Regionális Közlekedésszervezési irodájának vezetőjeként, majd az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség – Norda Nonprofit Kft.-nél közlekedésfejlesztési divízióvezető pozícióban több regionális pályázat döntés előkészítésében és megvalósításában vett részt, de a Nógrád Volán Autóbusz Közlekedési Zrt.-nél is dolgozott, mint fejlesztési főmunkatárs. Átfogó elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik közlekedésszervezési, tervezési valamint projektmegvalósítási és fejlesztési területen is. Kapcsolódik számos, Miskolcot érintő projekt tervezéséhez, előkészítéséhez és megvalósításához. 2013. január 2-ától a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.-nél projektvezető – majd projektigazgató munkakört látott el. 2014. június 1-től az MVK Zrt. vezérigazgatója.

A MVK Zrt. üzemgazdálkodási és szolgáltatási igazgatója

Juhász JánosJuhász János a győri Széchenyi István Egyetem Közlekedésmérnöki alapképzési szakán alapfokozatot és közlekedésmérnöki szakképzettséget szerzett. 1988 óta dolgozik az MVK Zrt.-nél, pályafutását autóbusz -és villamos menetirányítóként kezdte. 2008-tól a menetrendszerkesztői csoport tagja lett, 2013-tól pedig forgalomszervezési és forgalomirányítási csoportvezető. Egy évvel később osztályvezetőként a vállalat alaptevékenységével összefüggő tervezési, fejlesztési, szervezési, lebonyolítási, közlekedésbiztonsági és ellenőrzési feladatainak irányítása, valamint forgalomirányítási, forgalomszervezési, forgalomellenőrzési csoportok munkájának szervezése, irányítása és ellenőrzése volt a fő feladata. 2016. április 1-től, az MVK Zrt. üzemgazdálkodási és szolgáltatási igazgatója.

Az MVK Zrt. operatív igazgatója

  • Vaskó Tiborné

Vaskó TibornéVaskó Tiborné a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi és Vendéglátóipari Karán szerzett diplomát. Több mint 20 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, munkája elismeréseként számos szakmai díjjal jutalmazták. 2010 óta dolgozik az MVK Zrt.-nél a kereskedelmi szakterületen, 2012 óta kereskedelmi osztályvezető. A kereskedelemi szakterület mellett a vállalat marketing- és ügyfélszolgálati tevékenységét is koordinálja. Feladatai közé tartozik a vállalat értékesítési, marketing és kommunikációs feladatainak irányítása, rendezvények szervezése. Nevéhez fűződik többek között a Skoda villamosok és CNG autóbuszok érkezéséhez kapcsolódó rendezvények szervezése, az MVK Zrt. részvétele az országos Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozatban és a már országos hírnévnek örvendő Adventi Villamos is. Tagja a Közlekedéstudományi Egyesület B-A-Z Megyei szervezetének. 2017. november 1-től az MVK Zrt. operatív igazgatója.

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. felügyelőbizottsága

  • Nagy Alfréd (az fb elnöke)
  • Kovács Zsolt (az fb tagja)
  • dr. Alakszai Zoltán (az fb tagja)
  • Berta József (az fb tagja)