Társaság irányítása

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. a Miskolc Holding Zrt. tagvállalata. A vállalat irányítását a Miskolc Holding Zrt. látja el, mint az MVK Zrt. Legfőbb Szerve, az ellenőrzés a 4 fős Felügyelő Bizottság és 1 fő könyvvizsgáló feladata. A Miskolc Holding Zrt. alapító-tulajdonosa Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata.

A MVK Zrt. üzemgazdálkodási és szolgáltatási igazgatója

Juhász JánosJuhász János a győri Széchenyi István Egyetem Közlekedésmérnöki alapképzési szakán alapfokozatot és közlekedésmérnöki szakképzettséget szerzett. 1988 óta dolgozik az MVK Zrt.-nél, pályafutását autóbusz -és villamos menetirányítóként kezdte. 2008-tól a menetrendszerkesztői csoport tagja lett, 2013-tól pedig forgalomszervezési és forgalomirányítási csoportvezető. Egy évvel később osztályvezetőként a vállalat alaptevékenységével összefüggő tervezési, fejlesztési, szervezési, lebonyolítási, közlekedésbiztonsági és ellenőrzési feladatainak irányítása, valamint forgalomirányítási, forgalomszervezési, forgalomellenőrzési csoportok munkájának szervezése, irányítása és ellenőrzése volt a fő feladata. 2016. április 1-től, az MVK Zrt. üzemgazdálkodási és szolgáltatási igazgatója.

Az MVK Zrt. operatív igazgatója

  • Vaskó Tiborné

Vaskó TibornéVaskó Tiborné a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi és Vendéglátóipari Karán szerzett diplomát. Több mint 20 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, munkája elismeréseként számos szakmai díjjal jutalmazták. 2010 óta dolgozik az MVK Zrt.-nél a kereskedelmi szakterületen, 2012 óta kereskedelmi osztályvezető. A kereskedelemi szakterület mellett a vállalat marketing- és ügyfélszolgálati tevékenységét is koordinálja. Feladatai közé tartozik a vállalat értékesítési, marketing és kommunikációs feladatainak irányítása, rendezvények szervezése. Nevéhez fűződik többek között a Skoda villamosok és CNG autóbuszok érkezéséhez kapcsolódó rendezvények szervezése, az MVK Zrt. részvétele az országos Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozatban és a már országos hírnévnek örvendő Adventi Villamos is. Tagja a Közlekedéstudományi Egyesület B-A-Z Megyei szervezetének. 2017. november 1-től az MVK Zrt. operatív igazgatója.

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. felügyelőbizottsága

  • Nagy Alfréd (az fb elnöke)
  • Kovács Zsolt (az fb tagja)
  • dr. Alakszai Zoltán (az fb tagja)
  • Berta József (az fb tagja)