Fotópályázatot hirdet az MVK Zrt.

Fotópályázatot hirdet az MVK Zrt.
2013. szeptember 20., péntek - 12:00

Szeret fotózni? Tetszik Önnek az új Škoda villamos? Induljon Ön is fotópályázatunkon! Itt a lehetőség, hogy Ön is kipróbálja magát az MVK Zrt. fotópályázatán, melyen értékes nyereményekért szállhat harcba.

Az MVK Zrt. fotópályázatának témája: 

Az új Škoda villamos

A fotópályázatra határideje: március 1.

Utaskérésre a fotópályázat határidejét meghosszabbítottuk.

Az MVK Zrt. fotópályázatának díjai: 

I. díj - 25 000 Ft értékű ajándék 

II. díj - 10 000 Ft értékű ajándék 

III. díj - 5 000 Ft értékű ajándék 

MVK Zrt. különdíj

A képeket ide várjuk az aláírt nyilatkozatokkal együtt: 

mvkfotopalyazat@gmail.com

A pályázat beküldésekor kérjük, adják meg nevüket és telefonszámukat. Pályázni csak saját készítésű képpel lehet, ezért a pályázóknak a beküldött képekhez mellékelniük kell a honlapunkról (http://www.mvkzrt.hu/letoltheto-anyagok/Az új Skoda villamos c. fotópályázat dokumentumai) letölthető nyilatkozatot a képek eredetéről. Az ALÁÍRT nyilatkozatot a megadott e-mail címre beszkennelve kérjük elküldeni. A szerzői jogok megsértése azonnali kizárást von maga után.

A képekkel kapcsolatos követelmények és tudnivalók:

A képeket digitális formátumban (jpeg, tiff) legalább 3MP vagy 300 dpi minőségben várjuk. Egy pályázó legfeljebb 5 darab fényképpel nevezhet.

A pályázók a képek beküldésével hozzájárulnak, hogy képeiket az MVK Zrt. a fotókiállításon, illetve későbbi kiadványaiban, rendezvényein, honlapján és facebook oldalán is felhasználja. A szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben a pályázatra beérkező fotók nem felelnek meg az alapvető minőségi és tartalmi követelményeknek, úgy díjakat nem oszt ki és kiállítást sem szervezi meg.

Eredményhirdetés:

Az eredményhirdetés, a kiállítás és a díjak átadása márciusban lesz, a pontos időpontjáról a résztvevőket e-mailen értesítjük. A kiállításra kerülő pályamunkák az MVK Zrt. honlapján és facebook oldalán is fellelhetőek lesznek.

Minden pályázónak eredményes munkát kívánunk!

 

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF