Figyelem! Villamospótlás!

Figyelem! Villamospótlás!
2014. február 6., csütörtök - 15:00

Tisztelt Utasaink!

 

2014. február 19. (szerda este) és február 24. (hétfő hajnal) között a Miskolci Kocsonya Farsang miatt a következő változások lesznek a villamosközlekedésben:

Csütörtökön és pénteken a 2-es villamosok nem közlekednek, az 1-es villamosok helyett pedig a Malomszög utca és a Szinvapark/Centrum megállóhelyek között villamospótló autóbuszok közlekednek.

 

Szerda estétől hétfő hajnalig minden éjszaka, valamint szombaton és vasárnap egész nap az 1-es villamos teljes viszonylatán villamospótló-autóbuszok közlekednek. Szerdán, csütörtökön és pénteken este az utolsó villamos a Tiszai pu.-ról 22:05-kor, Felső-Majláthról 21:35-kor indul. Csütörtök, péntek, illetve hétfő reggel az első villamos a Tiszai pu.-ról 4:20-kor, Felső-Majláthról 4:50-kor indul.

A villamospótló autóbuszok minden esetben a belvárosban a rendezvény helyszínét elkerülve kerülő útirányon közlekednek, a Városház tér helyett a 11-es autóbusz Szemere kert megállóhelyén állnak meg.

A 2-es villamosok helyett csütörtökön és pénteken az Újgyőri Főtér–Vasgyár között a 9, 19, 21, 21B, 29, 67, 68 jelzésű autóbuszokkal utazhatnak, amelyeken a villamosbérleteket a fenti viszonylaton elfogadjuk. A menetjeggyel utazók a villamosra, illetve villamosról történő átszállás esetén a menetjegyük másik végét is kilyukasztva, újabb menetjegy váltása nélkül utazhatnak.

 

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF