Éjszakai vágányzár november 19-én

Éjszakai vágányzár november 19-én
2014. november 18., kedd - 15:15

2014. november 19-én (szerdán) éjszaka villamosok helyett villamospótló autóbuszok fognak közlekedni. Az 1 VP villamospótló autóbuszok a Tiszai pályaudvarról 22:37-02:37 között, míg Felső-Majláthról 23:20-03:20 között fognak indulni az 1-es villamos menetrendje szerint.

Este az utolsó és hajnalban az első villamos indulási ideje

Az utolsó 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 22:20-kor, Felső-Majláthról 23:05-kor indul. November 20-án, csütörtök hajnalban az első 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 03:07-kor, Felső-Majláthról 03:50-kor indul.

A villamospótló autóbusz útvonala és megállói

A villamospótló autóbusz a Tiszai pályaudvar végállomáson a 31-es autóbusz megállóhelyéről indul, Felső-Majláth végállomáson a villamospótló autóbuszt a villamos felszállóhellyel párhuzamosan lehet igénybe venni.

A villamospótló járatok a Tiszai-pályaudvar - Újgyőri piac között a villamosmegállókban állnak meg (vagyis a belvároson keresztül közlekednek), az Újgyőri piac után a Testvériség utcánál rátérnek a közútra, és az alábbi helyeken lehet ezeket a villamospótló autóbuszokat igénybe venni:

  • a Bulgárföld, a Diósgyőr városközpont, valamint az Alsó-Majláth villamosmegállóhelyek helyett az 1-es autóbusz megállóhelyein állnak meg.
  • A villamospótló autóbusz a Bölcs utcai villamosmegállóban nem áll meg, e helyett a járatot az 1-es autóbusz Alsó-Majláth megállóhelyén lehet igénybe venni.
  • A DVTK Stadion, a Diósgyőri Gimnázium, a LÁEV és a Zenta utca villamosmegállók esetében a villamosmegállóval párhuzamosan, az út szélén kialakított villamospótlóautóbusz-megállóhelyeken állnak meg a villamospótló járatok.

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF