Éjszakai vágányzár csütörtökön és pénteken

Éjszakai vágányzár csütörtökön és pénteken
2017. november 10., péntek - 11:15

Karbantartás miatt éjszaka vágányzár lesz november 16-án, csütörtökön a Tiszai pályaudvar és a Selyemrét között, illetve november 17-én a teljes villamospályán. Az éjszakai vágányzárak ideje alatt villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek.

ÉJSZAKAI VÁGÁNYZÁR A SELYEMRÉT ÉS A TISZAI PÁLYAUDVAR KÖZÖTT
Csütörtök éjszaka az utolsó, teljes villamospályán közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 22:20-kor, Felső-Majláthról 21:35-kor indul. Péntek hajnalban az első, teljes villamospályán közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 03:35-kor, Felső-Majláthról 03:20-kor indul. A villamospótlót a Tiszai pályaudvaron a 31-es autóbusz indulóhelyén lehet igénybe venni, a Selyemréten pedig a villamosmegállóban.
ÉJSZAKAI VÁGÁNYZÁR A TELJES VILLAMOSPÁLYÁN
Péntek éjszaka az utolsó, teljes villamospályán közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 22:20-kor, Felső-Majláthról 22:50-kor indul. Szombat hajnalban az első, teljes pályaszakaszon közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 03:35-kor, Felső-Majláthról 04:15-kor indul. A vágányzár a kettes villamos közlekedését nem befolyásolja. A villamospótló autóbusz megállóhelyei:

  • a Tiszai pályaudvaron a 31-es autóbusz indulóhelyén lehet igénybe venni,
  • a Selyemrét és az Újgyőri piac között a villamosmegállókban áll meg,
  • a Bulgárföld, Diósgyőr városközpont, Alsó-Majláth villamosmegálló helyett az 1-es autóbusz megállóhelyein áll meg,
  • a Bölcs utcai villamosmegállóban nem áll meg, helyette az 1-es autóbusz Alsó-Majláth megállóhelyén lehet igénybe venni,
  • a DVTK Stadion, a Diósgyőri Gimnázium, a LÁEV és a Zenta utca villamosmegállónál a villamosmegállóval párhuzamos, út mellett kialakított villamospótló-autóbusz megállóhelyen áll meg,
  • Felső-Majláthon az 54-es autóbusz leszállóhelyén áll meg és a kettes kocsiállásról indul.

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF