Kiadó büfé a felújított Bagolyvárban

Aktualitás dátuma: 
2018. május 17., csütörtök

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. a felújított Bagolyvár épületében (Miskolc, Erdész utca 24. szám alatt) a büfé helyiségét bérbeadásra kínálja akár időszakos üzemeltetésre is.

A büfé:

  • a földszinten, a váróteremmel egy térben található,
  • 51,5 m2 alapterületű.
  • Nyolc helyiségből áll: folyosó, öltöző, hús-, szárazáru- és zöldség előkészítő, konyha, tálaló, fehér mosogató. Három helyiségbe a mosogató beépítésre került, az öltöző felszerelt.

Az MVK Zrt. a bérlő tevékenységeiért felelősséget nem vállal.  A bérlő a tevékenységét saját hasznára és kockázatára végzi, és a bérbeadó számára bemutatja, hogy rendelkezik a tevékenység végzéséhez szükséges engedélyekkel. A bérlő köteles a tevékenységi körét érintő valamennyi hatályos jogszabályt, valamint a hatósági-és közegészségügyi előírást betartani, tovább köteles betartani a bérbeadó végállomás épületében való tartózkodásra és mozgásra vonatkozó szabályokat, a munka-, tűz- és balesetvédelmi szabályokat.
A pályázatokat zárt borítékban személyesen, vagy postai úton az MVK Zrt., Operatív igazgatói titkárságra (3527 Miskolc, Szondi György utca 1., irodaház 2. emelet) kell eljuttatni. A pályázatnak tartalmaznia kell az ajánlott bérleti díjat és a bérleményben folytatni kívánt tevékenység megnevezését.