Tudnivalók csoportos utazások szervezőinek

Tudnivalók csoportos utazások szervezőinek
2022. március 25., péntek - 12:45

Megérkezett a tavasz, egyre több óvodás, iskolás és turista csoport indul útnak várost nézni, kirándulni, vagy épp színházba. A menetrend szerinti autóbusz közlekedés férőhelyei a menetrend szerinti utazási igényekhez vannak igazítva, ezért kérjük az óvónők, tanárok és csoportos utazások szervezőit, hogy a csoportos utazási igényüket a tervezett utazás előtt legalább 7 nappal jelezzék az MVK ügyfélszolgálati irodája részére. A közlekedési vállalat így fel tud készülni előre, hogy ha egy adott járat teljes kapacitását kihasználja egy csoport, akkor rásegítő vagy többletjáratot indítson. Az MVK Ügyfélszolgálati Irodája minden esetben egyeztet az utazások szervezőivel, keressék őket bizalommal (Ügyfélszolgálat | Miskolc Városi Közlekedési Zrt. (mvkzrt.hu))
 
A csoportos jegyeket a jegy-és bérletpénztárak mellett az MVK Zrt. automatáinál is megválthatják városszerte, bővebb információ:

 
Turisták utazásukhoz válthatnak Miskolcon vonaljegyet, gyűjtőjegyet, 24 órás jegyet, valamint 3-és 7 napos turistajegyet.
 

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email