Rendezvény miatt vágányzár a Tiszai pályaudvar és Malomszög utca között

Rendezvény miatt vágányzár a Tiszai pályaudvar és Malomszög utca között
2022. szeptember 21., szerda - 15:30

Hangoljon a biztonságra elnevezéssel közlekedésbiztonsági fesztivált rendez Miskolc belvárosában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendezvény miatt szeptember 24-én, szombaton 10:00 és 18:00 óra között az 1-es villamos vonalán a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek.
A Malomszög utca és Felső-Majláth között továbbra is villamosok közlekednek.
Az utolsó teljes szakaszon közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvar végállomásról 09:52-kor indul, az első villamospótló járat 10:04-kor.
Az utolsó villamospótló a Tiszai pályaudvarról 17:55-kor indul, a vágányzár utáni első teljes szakaszon közlekedő 1-es villamos 18:10-kor.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a villamospótló autóbuszon érvényesített menetjegyet a villamosra átszállva ismét érvényesíteni szükséges a menetjegy másik végén, villamosról villamospótlóra történő átszállásnál ugyanígy.
 
A villamospótló autóbuszok megállóhelyei

  • a Tiszai pályaudvaron a 31-es járat megállójából indul,
  • a Selyemrét és a Centrum/Szinvapark között a villamos megállóhelyén,
  • a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbuszmegállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtt a 14-es járat megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a 14, 28, 34, 35, 35R és 44-es autóbuszok fedett megállóhelyén)
  • a Városház tér megálló helyett a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg.
  • A Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút mellett kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg.

 
 

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email