MIKI - TÖLTSD LE, ÉS VEDD KEZEDBE A VÁROST!

MIKI - TÖLTSD LE, ÉS VEDD KEZEDBE A VÁROST!
2021. december 13., hétfő - 12:30

Már elérhető Miskolc új applikációja, a MIKI, amely informatív és természetesen mindig naprakész. Hírek, elektronikus ügyintézés, online szavazás helyi kérdésekben – erre mind lehetőséget ad az új mobiltelefonos alkalmazás, amely letölthető a Play Áruházból és az AppStore-ból is.

A MIKI – Miskolc egyetlen kattintással! azonban nemcsak a miskolciak számára lehet hasznos, hiszen az ideérkező látogatóknak, vendégeknek és turistáknak is rengeteg programlehetőséget kínál, és segítségével könnyen megtervezhető az is, hogyan lehet eljutni a tömegközlekedés használatával a különböző programhelyszínekre.
Csak egy kattintás, és a MIKI-vel minden aktuális rendezvény, program, vagy éppen menetrend elérhetővé válik egyetlen online felületen.
Akik rendelkeznek miskolci lakcímkártyával, egy rövid regisztrációt követően telefonról foglalhatnak időpontot a városi szolgáltatóknál és intézhetik ügyeiket elektronikusan.
Az alkalmazáshoz mindössze néhány kattintással hozzárendelhető a Miskolc Pass kártya is, melynek köszönhetően több mint ötven partner várja kedvezményekkel a MIKI-felhasználókat. Sőt, az app a Miskolc Pass Classic kártya igénylésében is segít.

 

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email