Megálló áthelyezés a 21-es és 101B-s autóbuszok útvonalán

Megálló áthelyezés a 21-es és 101B-s autóbuszok útvonalán
2023. február 3., péntek - 14:30

Február 6-tól a Dayka-átkötéshez kapcsolódó beruházás miatt módosul a 21-es és 101B-s autóbuszok útvonala a Tiszai pályaudvar, illetve a Szondi György utca irányába, és ideiglenes megállóhely kerül kialakításra a Nagyváthy, a Teleki utca illetve az Erzsébet tér megállóhelyen.
 
A Tiszai pályaudvar irányba közlekedő 21-es autóbusz nem érinti a Nagyváthy utca megállóhelyet, helyette az Avasalja utca megállóhely vehető igénybe. A Szondi György utca végállomás felé közlekedő 101B-s autóbusz sem érinti a Nagyváthy utcamegállóhelyet, helyette Geró utca megállóhely vehető igénybe.
 
A Teleki utca megálló helyett a Petőfi utca 21. szám előtt ideiglenes kialakított megállóhelyen lehetséges az autóbuszokra történő fel-és leszállás.
 
A Tiszai pályaudvar felé közlekedő 21-es és a Szondi György utca irányába közlekedő 101B-s autóbusz nem érinti az Erzsébet tér megállóhelyet, helyette a Kálvin János utca – Papszer utca kereszteződés után a Herman Ottó Múzeum épületénél kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg.
 

Megálló áthelyezés a 21-es és 101B-s autóbuszok útvonalán

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email