Közlekedési információk október 23-ra

Közlekedési információk október 23-ra
2022. október 18., kedd - 14:00

Az MVK járatain vasárnapi menetrend lesz érvényben október 23-án. Ezen a napon a 44-es és az ingyenes áruházi buszjáratok nem közlekednek. A menetrendben aláhúzással jelölt 7-es és 21-es járatok nem érintik az Auchan és a LIDL áruházat. 
 
Az ünnepi megemlékezés miatt 9:00-től várhatóan 9:30-ig lezárják a Zsolcai kaput a Soltész Nagy Kálmán utca - Hatvanötösök útja közötti szakaszon, ezért az 1-es, 3-as, 3A-s, 4-es, 7-es autóbusz terelt útvonalon közlekedik. A változás az alábbi megállóhelyeket érinti:
1-es autóbusz: nem érinti a Bajcsy-Zsilinszky utca, Búza tér/Zsolcai kapu megállót, helyette a Soltész Nagy Kálmán utca villamosmegállóban, majd a Szeles utcán áll meg, innen a megállóhelyei változatlanok.
3-as, 3A-s, és 7-es autóbuszok: nem érintik a Búza tér/Zsolcai kapu, Bajcsy-Zsilinszky utca megállót, helyette a Soltész Nagy Kálmán utca villamosmegállóban állnak meg.
 
Futóversenyt rendeznek az Egyetemváros területén, amely érinti a 20-as autóbuszvonal járatait. A verseny ideje alatt forgalomlassítás várható, a menetrend szerinti járatoknál a futók elhaladásától függően késésre kell számítani.
 

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email