Forgalomkorlátozás fáklyás felvonulás miatt

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email
Forgalomkorlátozás fáklyás felvonulás miatt
2022. június 22., szerda - 09:15

Ma este a Miskolci Egyetem végzős hallgatóinak Szalamander felvonulása miatt, 20:50-től várhatóan 21:05-ig a Tiszai pályaudvar irányába villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek a Malomszög utca és a Tiszai pályaudvar között. 
A villamospótló autóbuszok a Malomszög utca villamospótló megállóhelyről indulnak, a Városház tér és a Villanyrendőr villamos-megállóhely helyett, a 21-es járat Erzsébet tér, illetve Szemere u. autóbusz-megállóhelyen vehetők igénybe. A Szinvapark/Centrum és a Selyemrét között a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvaron pedig az 1-es autóbusz leszállóhelyen állnak meg.
A felvonulás miatt 21:05-21:20 között a Kazinczy Ferenc utcát lezárják, így az ezen időszakot érintő a 11-es, 14-es, 28-as, 34-es, 35-ös és 35R-es autóbuszjáratok terelt útvonalon közlekednek.

  • A 11-es autóbusz a Búza tér felé nem érinti a Szemere-kert és a Kazinczy Ferenc utca megállóhelyet, helyette az 1-es autóbusz Dózsa György utca és Petőfi tér megállóban áll meg
  • A 14-es autóbusz a Hejő-park irányába a Petőfi téren nem a megszokott megállóhelyen, hanem a 20-as autóbusz megállóhelyén áll meg, továbbá a Hősök tere és Villanyrendőr megálló helyett a Centrum, illetve a 21-es autóbusz Szemere utca megállóhelyén áll meg. A Repülőtér/Bosch irányába a Népkert után a 21-es autóbusz Szemere utca megállóhelyén, majd a Vörösmarty utcán és a Centrum megállóhelyen áll meg, vagyis nem érinti a Villanyrendőr, a Hősök tere és a Petőfi tér megállókat.
  • A 28-as, 35-ös és 43-as autóbusz szintén nem érinti a Hősök tere és Villanyrendőr megállóhelyet, ezért a Centrum, illetve a 21-es autóbusz Szemere utca megállóhelyen áll meg.
  • A 34-es autóbusz az Avas kilátó irányába a Petőfi téren nem a megszokott megállóhelyen, hanem a 20-as autóbusz megállóhelyén áll meg, továbbá a Hősök tere és Villanyrendőr megálló helyett a Centrum, illetve a 21-es autóbusz Szemere utca megállóhelyén áll meg.
  • A 35R-es járat a Repülőtér/Bosch irányába  a Népkert után a 21-es autóbusz Szemere utca megállóhelyén, majd a Vörösmarty utcán és a Centrum megállóhelyen áll meg, vagyis nem érinti a Villanyrendőr, a Hősök tere és a Petőfi tér megállókat.