Forgalomkorlátozás csütörtök este

Forgalomkorlátozás csütörtök este
2021. április 7., szerda - 11:15

Április 8-án, csütörtökön 19 órától várhatóan 20:45-ig a Kazinczy Ferenc utca és a Szeles utca kereszteződésében a rendőrség bizonyítási kísérletet hajt végre, emiatt az 1-es, 1B-s, 11-es, 14-es, 34-es és 54-es autóbuszok terelt útvonalon közlekednek.

Az 1-es és 1B-s autóbuszok:
.       a Majális-park, illetve Berekalja irányába nem érintik a Szeles utca és a Petőfi tér megállót, helyette a 11-es autóbusznak a Bábonyi-bérc irányába kialakított Kazinczy utca megállóhelyén állnak meg.
.       A Tiszai pályaudvar irányába nem érintik a Dózsa György utca és a Petőfi tér megállóhelyeket, ezek helyett a Búza tér irányába közlekedő 11-es autóbusz Szemere kert és Kazinczy Ferenc utca megállóhelyein áll meg.

A 11-es autóbuszok:
.       a Búza tér irányába nem érintik a Petőfi tér megállót, helyette az 1-es autóbusz Tiszai pályaudvar irányába kialakított Szeles utca megállóhelyen állnak meg.

A 14-es autóbuszok:
.       a Hejő-park irányába nem érintik a Petőfi tér megállót, helyette az 1-es autóbusz Tiszai pályaudvar irányába kialakított Szeles utca megállóhelyen állnak meg
.       a Repülőtér/Bosch irányába nem érintik a Petőfi tér megállót, a Hősök tere megállóhely után a Szeles utca megállóhelyen állnak meg.

A 34-es autóbuszok:
.       az Avas kilátó irányába nem érintik a Dózsa György utca és a Petőfi tér megállóhelyeket, ezek helyett a Búza tér irányába közlekedő 11-es autóbusz a Szemere kert és Kazinczy Ferenc utca megállóhelyein áll meg

Az 54-es autóbuszok:
.       a Repülőtér/Bosch irányába nem érintik a Dózsa György utca és a Petőfi tér megállóhelyeket, ezek helyett a Búza tér irányába közlekedő 11-es autóbusz Szemere kert és Kazinczy Ferenc utca megállóhelyein áll meg.
.       Felső-Majláth irányába nem érintik a Petőfi tér megállót, helyette a 11-es autóbusznak a Bábonyi-bérc irányába kialakított Kazinczy utca megállóhelyén állnak meg.
 

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email