Árvízi védekezésben az MVK Zrt. – változhat a közösségi közlekedés

Árvízi védekezésben az MVK Zrt. – változhat a közösségi közlekedés
2013. június 7., péntek - 23:45

Az MVK Zrt.-t június 6-án kereste meg a Katasztrófavédelem, hogy segítsen az önkéntesek és hivatásos állományúak szállításában a Dunántúlon. Ehhez autóbuszokat kértek a közlekedési vállalattól. Jelenleg is Nagymaros térségében 8 MVK-s munkatárs két autóbusszal és egy ún. parancsnoki járművel vesz részt az árvízi védekezésben. Kollégáink elsősorban személyszállítási feladatokat látnak el, a kitelepítési felkészülésben segédkeznek, de a homokzsákolásban is ott vannak a gáton. Igény szerint a parancsnoki járművel a konvojok biztosításánál és a forgalom irányításában is segítséget adnak.

Egyes járatok ritkábban közlekedhetnek

Amennyiben további buszokat kér a Katasztrófavédelem az MVK Zrt.-től, úgy ez várhatóan egyes buszvonalakon bizonyos járatok ritkulását is eredményezheti a jövő hét elején. Erről az MVK Zrt. Facebook oldalán facebook.com/mvkzrt, a cég honlapján www.mvkzrt.hu, az MVK Zrt. Közönségszolgálati irodájában, és a helyi médiumok híradásain keresztül is tájékoztatjuk utasainkat.

További információ a 46/514-900/100, illetve a Közönségszolgálati iroda nyitvatartási idejében a 46/504-810 telefonszámon.

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email