Turistajegyek

Turista jegyek

Hasznos infók Miskolcra érkező vendégeknek

Miskolc főbb látnivalói közösségi közlekedéssel jól és könnyedén megközelíthetők. Autóbusszal vagy villamossal eljuthatunk a Barlangfürdőhöz és a csónakázó tóhoz Miskolctapolcára, a Palotaszállóhoz, a Hámori-tóhoz vagy a vízeséshez Lillafüredre, de a diósgyőri vár vagy akár a szépen felújított belváros is könnyen megközelíthető a miskolci vonat- és a buszpályaudvarról.

Jegytípusok

A gyűjtőjegy 10 db vonaljegyet tartalmaz. Az ív szétbontható, a vonaljegyek a borító tőszelvény nélkül is érvényesek. A kezelt vonaljegyet az adott utazás végéig meg kell őrizni, és ellenőrzéskor fel kell mutatni, kérésre át kell adni az ellenőrnek. A gyűjtőjegy nem váltható vissza. A gyűjtőjegy jegydarabonkénti árusítása tilos. A gyűjtőjegyben található vonaljegyekre egyebekben a vonaljegyekre vonatkozó szabályok az irányadóak.

A 24 órás jegy vásárlásakor az utas kérésének megfelelően feltüntetett kezdő időponttól (hónap, nap, óra) számított 24 órán keresztül érvényes és jogosít az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra, átszállásra Miskolc város közigazgatási határán belül, a 7 –es viszonylat esetében Keleti kapu megállóhelyig jogosít utazásra. A 24 órás jegyet az érvényességi ideje végéig meg kell őrizni, és ellenőrzéskor fel kell mutatni, kérésre át kell adni az ellenőrnek. A 24 órás jegy külön jegykezelő készüléken történő érvényesítésére nincs szükség.

A turistajegyek a rajtuk megjelölt kezdőnap 0 órájától az azt követő második, illetve hatodik nap 24. órájáig érvényesek és jogosítanak az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra, átszállásra Miskolc város közigazgatási határán belül, a 7 –es viszonylat esetében Keleti kapu megállóhelyig jogosít utazásra. A 7 napos turistajegy névre szóló, csak egy személy használhatja, tulajdonosának az utazás megkezdése előtt tollal, nyomtatott betűkkel rá kell írnia a teljes nevét. A jegyet ellenőrzéskor át kell adni, és fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal (személyazonosító igazolvány, jogosítvány, útlevél) igazolnia kell személyazonosságát.

A hétvégi családi jegy a megjelölt hétvégén szombat 0 órától vasárnap 24 óráig érvényes és jogosít az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra Miskolc város közigazgatási határán belül, a 7-es viszonylat esetében Keleti kapu megállóig. A hétvégi családi jegy igénybevételére annak érvényességi ideje alatt egy vagy két felnőtt, legalább egy, de legfeljebb három tizennégy éven aluli gyermekkel együtt jogosult. A hat éven felüli gyermekek esetében utazáskor az érvényes magyar diákigazolványt, vagy személyazonosító igazolványát is fel kell mutatni.

Tanulók számára váltható 5 és 10 fős kombinált 24 órás jegy, amely a feltüntetett kezdő időponttól (hónap, nap, óra) számított 24 órán keresztül érvényes és jogosít az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra, átszállásra Miskolc város közigazgatási határán belül, a 7-es autóbusz viszonylat esetében a Keleti kapu megállóhelyig.

Felnőttek számára is lehetőség van 5 és 10 fős 24 órás kombinált jegy megváltására, ez a napijegy szintén a feltüntetett kezdő időponttól (hónap, nap, óra) számított 24 órán keresztül érvényes és jogosít az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra, átszállásra Miskolc város közigazgatási határán belül, a 7-es autóbusz viszonylat esetében a Keleti kapu megállóhelyig.

Jegyárak

Jegy típusa Ár
Gyűjtőjegy 2.800 Ft
24 órás jegy 1.600 Ft
Turistajegy 3 napra 3.000 Ft
Turistajegy 7 napra 3.900 Ft
Hétvégi családi jegy 2.900 Ft
Csoportos kombinált tanuló 24 órás jegy 5 főig 3.500 Ft
Csoportos kombinált tanuló 24 órás jegy 10 főig 7.000 Ft
Csoportos kombinált felnőtt 24 órás jegy 5 főig 4.500 Ft
Csoportos kombinált felnőtt 24 órás jegy 10 főig 9.000 Ft

Ügyfélszolgálati irodánk elérhetőségei

Március 26-tól ideiglenesen változik az MVK Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda elérhetősége, ügyrendje

Március 26-án, csütörtöktől ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvása, a koronavírus terjedésének megelőzése, megfékezése érdekében átmenetileg bezár az MVK Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája. A zárvatartás ideje alatt az Ügyfélszolgálati Iroda telefonos elérhetősége változik, a megszokott vezetékes telefon helyett a +36-30-465-6822-es mobilszámon érhető el munkanapokon (hétfőn, kedden és csütörtökön 08:00-15:30, szerdán 08:00-17:30 és pénteken 08:00-13:30 között). Az iroda@mvkzrt.hu e-mail címen továbbra is elérhető az ügyfélszolgálat.
 
 
  • Cím: Miskolc, Szemere u. 5.
  • Levélcím: 3502 Miskolc, Pf. 226
  • Telefon: +36 46 504 810 
  • E-mail küldése >>
Utazzon velünk a Facebookon is, ahol ezeket az információkat is megtalálja.
www.facebook.com/mvkzrt

Miskolc Pass Turisztikai Kártya

Ismerje meg a Miskolc Pass turisztikai kártya által nyújtott kényelmet, takarékosságot! 15 ingyenes szolgáltatás, korlátlan közösségi közlekedés, számtalan kedvezmény 1 kártya! www.miskolcpass.com