Kiadó vendéglátásra alkalmas helyiség a Búza téri végállomás épületében

Aktualitás dátuma: 
2018. május 17., csütörtök

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. a Búza téri végállomás épületében üres helyiségét bérbeadásra kínálja vendéglátás céljából. A kiadó helyiség 5,5 m2 alapterületű, amely további 5,5 m2-rel bővíthető.

Az MVK Zrt. a bérlő tevékenységeiért felelősséget nem vállal.  A bérlő a tevékenységét saját hasznára és kockázatára végzi, és a bérbeadó számára bemutatja, hogy rendelkezik a tevékenység végzéséhez szükséges engedélyekkel. A bérlő köteles a tevékenységi körét érintő valamennyi hatályos jogszabályt, valamint a hatósági-és közegészségügyi előírást betartani, tovább köteles betartani a bérbeadó végállomás épületében való tartózkodásra és mozgásra vonatkozó szabályokat, a munka-, tűz- és balesetvédelmi szabályokat.
A bérlő feladata a bérlet helyiségben a tevékenységhez szükséges áramellátás átalakítása, megfelelő szagelszívó kiépítése, illetve igény szerint a helyiség átalakítása. A bérlő, illetve alkalmazottja használhatja a végállomás épületében kialakított mosdó helyiséget.
Bérlő a bérleti díjon felül köteles megfizetni a közművek díját:

  • áramdíj: mérőóra alapján közvetlenül az áramszolgáltató felé.
  • vízdíj: átalánydíj alapján.
  • fűtés: fűtési idényben légköbméter alapján.

A nyertes pályázó szerződéskötés esetén 3 havi bérleti díjat, mint óvadékot köteles befizetni az MVK Zrt számlájára.
A pályázatokat zárt borítékban személyesen, vagy postai úton az MVK Zrt., Operatív igazgatói titkárságra (3527 Miskolc, Szondi György utca 1., irodaház 2. emelet) kell eljuttatni 2018.06.29., péntek 12:00 óráig. A pályázatnak tartalmaznia kell az ajánlott bérleti díjat és a bérleményben folytatni kívánt tevékenység megnevezését.
A Búza téri végállomás épület alaprajzát csatoltuk.