Változás a 29-es és 90-es autóbusz közlekedésében

Változás a 29-es autóbusz közlekedésében
2018. október 2., kedd - 11:45

Október 8-án, hétfőtől útfelújítás miatt az autóbusz forgalom elől ismét lezárják a Kerpely Antal, Glanzer Miksa és Téglagyári utcát, emiatt a 29-es és 90-es autóbusz nem a megszokott útvonalon közlekedik. Az útvonal-és megállóhely-változás október 17-én, szerdán üzemkezdettől megszűnik, ekkortól ismét az eredeti útvonalán közlekedik a 29-es és 90-es autóbusz.
 

Október 8-16. között pedig így:

  • a 29-es autóbusz sem az Újgyőri főtér, sem az Avas kilátó irányába nem érinti a Diósgyőri kórház és a Diósgyőri Ipari Park megállóhelyet. Az Újgyőri főtér irányába a Lónyay Menyhért utcai Vasgyár megálló helyett a Gózon Lajos utcán található Vasgyár megállóban áll meg.
  • A 90-es autóbusz a Diósgyőri Kórház felé a Vasgyári temető után a Jedlik Ányos utcán kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg. Az Újgyőri főtér irányába nem érinti a Diósgyőri Kórház és a Diósgyőri Ipari Park megállóhelyet, illetve a Vasgyár megálló esetében nem a Lónyay Menyhért utcán lehet igénybe venni a 90-es autóbuszt, hanem a Gózon Lajos utcai Vasgyár megállóban.

 

Változás a 29-es autóbusz közlekedésében

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF