Utasaink kérésre új indulási idő került a menetrendbe a ZOO járatoknál

Utasaink kérésre új indulási idő került a menetrendbe a ZOO járatoknál
2013. június 22., szombat - 21:15

Június 17-től indult el a „ZOO” elnevezésű járat Felső-Majláth és a Vadaspark között igény szerinti járatként (vagyis csak akkor közlekedik, ha telefonon, vagy interneten kérik). Nyári napközis táborok szervezőinek kérésére új reggeli indulási időpont került a ZOO járat menetrendjébe június 24-től, ez a 8:30-kor Felső-Majlátról (és 8:45-kor a Vadasparkból) induló.

Ezzel a járattal kívánják a napközis táborok szervezői a 9 órakor kezdődő programokra a gyerekek eljutását biztosítani, az MVK Zrt. pedig igény szerint biztosítja is ezt a járatot.

Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy a járat iránti igényüket indulás előtt legkevesebb 30 perccel előbb jelezzék az ingyenesen hívható (06) 80/296-890-es telefonszámon, vagy az MVK Zrt. honlapján (www.mvkzrt.hu) az Igénybejelentés gombra kattintva. (Az első bejelentkezés előtt regisztrálni kell, ez pár percet vesz igénybe.). Az igényt akár több nappal előbb is jelezni lehet. Igénybejelentés során az előre meghirdetett időpontok közül lehet kiválasztani az utazás idejét, valamint, hogy az adott járatot mely megállóhelyek között kívánják használni.

Az igény szerinti járatok csak bejelentkezés esetén indulnak és azokban a megállókban állnak meg, melyekre bejelentés érkezett.

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF