Szombaton napközben a 7-es autóbusz terelt útvonalon közlekedik

Szombaton napközben a 7-es autóbusz terelt útvonalon közlekedik
2017. október 12., csütörtök - 14:45

Október 14-én, szombaton aszfaltozási munkálatok miatt reggel nyolc órától a délutáni órákig lezárják a felsőzsolcai körforgalmat (a forgalom a körforgalmat elkerülő sávon fog haladni), emiatt a 7-es autóbusz terelt útvonalon fog közlekedni és Felsőzsolca irányába nem érinti majd a Hősök tere megállóhelyet.

A 7-es autóbusz útvonala és megállóhelyei az útlezárás idején:

  • Felsőzsolca végállomás irányába: a Keleti-kapu/Auchan Borsod megállóhelyet követően a 3-as úton továbbközlekedik az arnóti körforgalomig, nem érinti Felsőzsolcán a Hősök tere megállóhelyet. Az arnóti körforgalom első kijáratán és a Bólyai János utcán át éri el Dózsa György út megállóhelyet a 7-es autóbusz, innentől Felsőzsolca végállomásig az útvonala és megállóhelyei változatlanok.
  • Miskolc, Búza tér irányába: Felsőzsolca végállomástól a Hősök tere megállóhelyig változatlan a 7-es autóbusz útvonala és megállóhelyei, ezt követően a Kassai és Bólyai János utcán, illetve az arnóti körforgalmon keresztül a 3-as úton közlekedik tovább. Miskolcon a Keleti kapu/Auchan Borsod megállóhelytől változatlan útvonalon közlekedik és a menetrendben meghirdetett megállóhelyein áll meg a járat.

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF