Számítunk az utasaink véleményére

Számítunk az utasaink véleményére
2018. november 15., csütörtök - 07:30

Online felmérés Miskolcon
 

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. számít utasainak véleményére. Társaságunk november 15-én tette közzé online kérdőívét, hogy még jobban megismerje utasainak igényeit, elvárásait, illetve a helyi közlekedéssel kapcsolatos véleményeket. A kérdőív kizárólag online érhető el a vállalat facebook oldaláról vagy honlapján (itt).
A vállalat részéről tudatos az online tér használata, hiszen már 2015-ben mind a 31 új Skoda villamoson díjmentesen lehetett internetezni, majd a 2016-ban vásárolt 75 darab új CNG autóbuszon is bevezettük a free WIFI szolgáltatást. A megállóhelyi LED kijelzős, valós idejű utastájékoztatás mellett fent van a város közösségi közlekedése a Google adatbázisban is, és a vállalat saját fejlesztésű eszközein is megtervezhető az utazás.
Ma már Miskolc közösségi közlekedést adó teljes járműflottáján elérhető a free WIFI szolgáltatás, így akár utazás közben is kitölthető a kérdőív, amelyben választ várnak – többek között – a járművek kényelmével, tisztaságával, vagy a csatlakozásokkal kapcsolatban, de várjuk az utasok tapasztalatait, javaslatait, észrevételeit is. A kérdőív eredményét a közeljövőben szolgáltatásfejlesztéseinél használja az MVK Zrt.
 

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF