Sikeresen zárta egészségprogramját az MVK Zrt.

Sikeresen zárta egészségprogramját az MVK Zrt.
2013. szeptember 27., péntek - 12:00

A mai napon tartotta az MVK Zrt. a TÁMOP „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek” című pályázat céges záró rendezvényét, ahol a dolgozók egyéni és csapat sportbajnokságokon, szellemi vetélkedőben mérték össze tudásukat. A sport területén ma is számos lehetőségből lehetett választani, a résztvevők száma alapján az asztali tenisz és a sorversenyek mellett harmadikként a petanque aratott nagy sikert.

Sikeresen zárta egészségprogramját az MVK Zrt.

Maga a projekt a Miskolc Holding Zrt. és kilenc tagvállalatának egyéves, egészséges életmódra nevelő programsorozata, ahol a tagvállalati dolgozók színes programokon, klubfoglalkozásokon, egészségnapokon vehettek részt. Ezen a programok középpontjában számos egészséggel kapcsolatos téma állt, ilyen volt például a stressz kezelése, vagy a dohányzásról való leszokatás elősegítése.

 

Bízunk benne, hogy a rendezvénysorozattal hatással tudtunk lenni kollégáink egészséges életmóddal kapcsolatos nézeteire, és hogy az MVK Zrt-nél kialakított sportszobát a jövőben is szeretettel fogják a munkavállalók használni.

 

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF