Segítse munkánkat, mondja el, Ön merre és hogyan utazik!

Segítse munkánkat, mondja el, Ön merre és hogyan utazik!
2013. július 18., csütörtök - 15:45

Július végén és augusztusban ún. kérdezőbiztosok keresik fel a miskolci és Miskolc környéki háztartásokat, és az ott lakókat kérdezik utazási szokásaikról, igényeikről. A kérdezőbiztosok a mellékelt megbízólevéllel és személyi igazolvánnyal fogják igazolni magukat. A válaszadás nem kötelező, de Miskolc és vonzáskörzetének fejlődése közös ügyünk, ezért kérjük, válaszadásukkal járuljanak hozzá a sikeres munkához.

Utazási szokásainkra kíváncsiak a kérdezőbiztosok

Miskolc Város Önkormányzata fejleszteni kívánja a város közlekedését valamint a városkörnyéki települések és Miskolc közötti közlekedési kapcsolatokat. Mivel a város önerejéből nem telne ilyen irányú fejlesztésekre, EU pénzforrásokat kíván megpályázni. Ezen összegek elnyeréséhez a fejlesztések igényét, műszaki tartalmát, költségét és várható hatásait különböző döntés-előkészítő és megvalósíthatósági tanulmányokkal szükséges alátámasztani.

A tanulmányok elkészítésének első lépéseként felmérésre kerülnek a jelenlegi utazási igények, szokások. Ezért 2013. július második felében és augusztusban ún. kérdezőbiztosok keresik fel a háztartásokat, és az ott lakókat kérdezik utazási szokásaikról, igényeikről.

A kérdezőbiztosok a mellékelt megbízólevéllel és személyi igazolvánnyal fogják igazolni magukat.

A következő lépésben kerül sor a közlekedésben résztvevő járművek, az utasok, valamint a kerékpárosok és gyalogosok, illetve a parkoló járművek számlálására. Ezenfelül megkérdezésre kerülnek az autóval, illetve autóbusszal és vonattal utazók is.

A válaszadás nem kötelező, de Miskolc és vonzáskörzetének fejlődése közös ügyünk, ezért kérjük ezzel is járuljanak hozzá a sikeres munkához.

 

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF