Nyári menetrendváltás

Nyári menetrendváltás
2017. június 12., hétfő - 14:00

2017. június 17-től nyári üzemmódba kapcsol az MVK Zrt., így az iskolaszünetre érvényes menetrend lép életbe. A miskolci buszok és villamosok a tavaly nyári időszakhoz hasonlóan közlekednek, az utasaink által korábban kért kisebb módosításokkal.

Új járat 290-es jelzéssel – Újgyőri főtér, Avas kilátó, Barlangfürdő
290-es jelzéssel új járatot indítunk az Újgyőri főtér és az Avas kilátó között Miskolctapolca Barlangfürdő végállomás érintésével, így a város nyugati végéből és az Avasról is közvetlenül elérhető lesz a Miskolctapolcai Strandfürdő, illetve a Barlangfürdő. A 290-es autóbuszjárat  útvonala az Újgyőri főtér – Egyetem szakaszon a 29-es, a Csermőkei út – Miskolctapolca Barlangfürdő szakaszon a 2-es, 20-as, a Csermőkei út – Avas kilátó szakaszon a 29-es járatéval azonos. Ide tartozó hír, hogy két megálló új nevet kapott Miskolctapolcán: az Aradi sétányt Miskolctapolca Strandfürdőre, a végállomást pedig Miskolctapolca Barlangfürdőre módosította társaságunk, a Miskolcra egyre jelentősebb számban érkező vendégek jobb tájékozódása érdekében.
Miskolc város közösségi közlekedése az MVK honlapján
Megújult weboldalunk a busz- és villamosközlekedés mellett hasznos információkkal szolgál a városi parkolásról, a kerékpáros közlekedésről és az erdei kisvasútról, nem csak az itt élők, hanem a turisták számára is. A kezdőoldalon az előzőekben felsorolt fő menüpontok mellett aktuális hírek és útvonaltervező található, és mindez akadálymentes verzióban és angolul is elérhető. Az MVK Zrt. menetrendje továbbra is ott van a Google Maps-ben (www.google.hu/maps ), ahogy a valós idejű utazástervezőben (www.mvkzrt.hu/valosidoben ), illetve a társaság telefonos applikációjában (transIT menetrend: MVK Zrt.) is megtervezheti utazását. Ha több érdekes hírre kíváncsi velünk kapcsolatban, akkor keresse fel Facebook és Instagram oldalunkat, valamint Youtube csatornánkat.
Ingyen internet több mint 100 járművön
Az ingyenes WiFi szolgáltás nemcsak 31 villamoson, hanem 75 darab környezetbarát CNG buszon is elérhető Miskolcon.
Észrevétel, javaslat
Észrevételeiket és szolgáltatásfejlesztő javaslataikat továbbra is várjuk Közönségszolgálati irodában a (46) 504-810-es telefonszámon, e-mailben az iroda@mvkzrt.hu címen, illetve interneten a www.mvkzrt.hu/kozonsegszolgalat menüpontban.
A menetrendkönyv elérhetőségei
A menetrendkönyv letölthető az MVK honlapjáról (http://www.mvkzrt.hu/sites/default/files/dokumentumok/menetrend_2017_nyar.pdf ), valamint megvásárolható az MVK Zrt. bérletpénztáraiban.

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF