Nyári menetrendi változások

Nyári menetrendi változások
2019. június 11., kedd - 07:45

2019. június 15-től nyári üzemmódba kapcsol az MVK Zrt., így az iskolaszünetre érvényes menetrend lép életbe, a nyári időszakra jellemző utazási igényekhez igazodva közlekednek Miskolcon a menetrend szerinti autóbuszok és villamosok.
 

Újra közlekedik a 290-es autóbusz Miskolctapolca Barlangfürdő végállomás érintésével, így június 15-től az Újgyőri főtérről és az Avasról is közvetlenül, átszállás nélkül elérhető a Miskolctapolcai Strandfürdő, illetve a Barlangfürdő.
Nyáron továbbra is közlekedik az 53-as autóbusz, közvetlen eljutást biztosítva a Majális-park és a Déli Ipari Park, Joyson között.

Utasaink kérésre a 7-es autóbusz három, Felsőzsolca irányában közlekedő, az Auchan áruházat is érintő járata június 15-től Selyemrét városrész érintésével közlekedni.
Menetrendi kínálatunkat tovább bővítve a 43-as autóbusz két járata a GS Yuasa Magyarország Kft. miskolci gyáregységének átadását követően érinti majd az üzemet, így biztosítva eljutási lehetőséget a munkavállalók számára.
Miskolc város közösségi közlekedése az MVK weboldalán
Az MVK Zrt. weboldala a menetrend szerinti helyi autóbusz- és villamosközlekedés mellett további hasznos információkkal szolgál a városi parkolásról, a kerékpáros közlekedésről és az erdei kisvasútról, nem csak az itt élők, hanem a turisták számára is. A kezdőoldalon az előzőekben felsorolt fő menüpontok mellett aktuális hírek és útvonaltervező található, és mindez akadálymentes verzióban, valamint angolul is elérhető.
Az MVK Zrt. menetrendje továbbra is ott van a Google Maps-ben (www.google.hu/maps), ahogy a valós idejű utazástervezőben (www.mvkzrt.hu/valosidoben), illetve a társaság telefonos applikációjában (transIT menetrend: MVK Zrt.) is elérhető.
Ha több érdekes hírre kíváncsi velünk kapcsolatban, akkor keresse fel Facebook és Instagram oldalunkat, valamint Youtube csatornánkat.
WI-FI hotspot szolgáltatás az MVK Zrt. közösségi közlekedési járművein
Az ingyenes WiFi szolgáltás valamennyi menetrend szerint közlekedő miskolci villamoson és autóbuszon elérhető.
Üzletszabályzat, utazási feltételek 
Az MVK Zrt. hatályos üzletszabályzata elérhető a társaság weboldalán (http://mvkzrt.hu/uzletszabalyzat), valamennyi bérletpénztárban és az Ügyfélszolgálati Irodában.
Észrevétel, javaslat
A közösségi közlekedés menetrendjét, útvonalait érintő észrevételét, javaslatát örömmel fogadjuk az Ügyfélszolgálati Irodában személyesen és  az iroda@mvkzrt.hu e-mail címen.
 

Nyomtatás

Print Friendly, PDF & Email