Nefelejcs-akció! Ne felejtsen el Ön sem jegyet, vagy bérletet venni!

Nefelejcs-akció! Ne felejtsen el Ön sem jegyet, vagy bérletet venni!
2013. szeptember 5., csütörtök - 13:15

2013-ban ismét újjáéled a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. Nefelejcs-akciója, amely egy, a megszokottól eltérő típusú jegyellenőrzési tevékenységet takar.

Nefelejcs jegyellenőrzési akció

A Nefelejcs-akció azt jelenti, hogy meghatározott megállóhelyeken, például a Selyemrét-Városház tér közötti szakaszon minden ajtónál a felszállókat ellenőrizzük. Ha találkozunk olyan utassal, aki jegy vagy bérlet nélkül kívánja igénybe venni a szolgáltatásunkat, őt a helyszínen lévő jegyellenőr nem bünteti meg, hanem a kollégájához kíséri, akinél menetjegyet válthat. Kivétel ez alól az akció kezdőpontját jelentő megállóhely, ahol csak jegyellenőr kollégák folytatnak kiemelt ellenőrzést, akik a jogtalanul utazókat megbüntetik.Az akcióval összességében az MVK azt szeretné tudatosítani, hogy utazás előtt mindenkinek rendelkezni kell érvényes jeggyel vagy bérlettel.

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. hosszú távú célja, hogy a szolgáltatást jogtalanul igénybe vevők számát minimalizálja, ezért tudatosítani kívánja, hogy az utazáshoz az MVK Zrt. által kibocsátott jegyre vagy bérletre van szükség. Aki nem ennek megfelelően utazik, annak a büntetéssel kell számolnia. Ezen intézkedéseket jeggyel és bérlettel rendelkező, fizető utasaink védelme érdekében hozzuk. A Nefelejcs-akció tehát közös ügyünk a fizetők védelmében.

Ne felejtsen el Ön sem jegyet, vagy bérletet venni!

 

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF