MVK közlekedési-és bérletpénztári információk augusztus 20-ra

MVK közlekedési-és bérletpénztári információk augusztus 20-ra
2014. augusztus 18., hétfő - 17:15

Augusztus 20-án vasárnapi menetrend szerint közlekednek az MVK Zrt. járatai. Az ingyenes áruházi és a 44-es autóbuszok nem közlekednek, a menetrendben aláhúzott 7-es járatok az Auchan áruházat, a 21-esek pedig a Lidl áruházat nem érintik.

1. Augusztus 20-án vasárnapi menetrend lesz érvényben

Augusztus 20-án vasárnapi menetrend szerint közlekednek az MVK Zrt. járatai. Az ingyenes áruházi és a 44-es autóbuszok nem közlekednek, a menetrendben aláhúzott 7-es járatok az Auchan áruházat, a 21-esek pedig a Lidl áruházat nem érintik.

2. Véget ér a vágányzár

Augusztus 20-án hajnalban véget ér a Tiszai pályaudvar és a Selyemrét között, illetve éjszakánként a teljes villamosvonalra meghirdetett vágányzár. A Tiszai pályaudvarról az első villamos 04:07-kor, Felső-Majláthról 04:40-kor indul szerdán, ezt követően minden indulási időben villamosok közlekednek a meghirdetett nyári menetrend alapján.

A Tiszai pályaudvaron a külső ív elkészült, így ezen a vágányon megindul a forgalom. Felhívjuk Utasaink figyelmét arra, hogy a Tiszai pályaudvar végállomáson a felszállóhelyet 12 méterrel előbbre helyezzük, illetve, ha a végállomáson három villamos tartózkodik, akkor a negyedikként érkező villamosról a leszállás csak az első ajtón lehetséges. A belső vágány használatba vétele a váltók beállításával és a peron akadálymentesítésével 2014. október 31-ig készül el.

3. Késő este a tűzijátékra tekintettel a belvárosban nem közlekednek villamosok, a 21-es autóbusz terelve jár majd

Este 22:00 órakor kezdődik a tűzijáték, emiatt 21:30-tól várhatóan 22:30-ig lezárják az avasi református templom előtti területet a Szemere - Rácz György utcák között, illetve a Szent István teret. A lezárások miatt:

 • a 21-es autóbusz terelt útvonalon fog közlekedni, a Kandó Kálmán utca irányába nem érinti az Erzsébet tér megállóhelyet, e helyett a Szemere-kert 11-es autóbusz megállóhelyén lehet igénybe venni a járatot. A Tiszai pályaudvar irányába a 21-es járat nem érinti a Teleki utca és az Erzsébet tér megállóhelyeket, ezek helyett a 21-es autóbusz a 38-as járat Malomszög utca, illetve a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg.
 • A villamosforgalom a Tiszai pályaudvar végállomás és a Malomszög utca között szünetelni fog, ezen a szakaszon a villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek várhatóan 22:30-ig.

  Felső-Majláth irányába a villamospótló autóbusz útvonala és megállói:
  A villamospótló autóbusz a Tiszai pályaudvaron a 31-es járat indulóhelyéről indul, majd a villamosmegállókban áll meg a Selyemréten, a Soltész N. K. utcán, a Szinvaparknál és a Villanyrendőrnél. Ezt követően a 11-es autóbusz Szemere-kert megállóhelyén, a Malomszög utca villamosmegállóban, végül a 38-as járat Malomszög utca megállóhelyén áll meg.

  A Tiszai pályaudvar irányába a villamospótló autóbusz útvonala és megállói:

  A villamospótló autóbuszra a Malomszög utcán a 38-as megállóhelyén lehet felszállni. A villamospótló járat ezt követően a 11-es autóbusz Szemere-kert megállóhelyén, a Villanyrendőrnél a Budapest Bank előtt kijelölt ideiglenes megállóhelyen, majd a villamosmegállókban áll meg a Szinvaparknál, a Soltész N. K. utcán, a Selyemréten. A villamospótló autóbusz a Tiszai pályaudvar végállomáson az autóbusz leszállóhelyen áll meg.

4. Bérletpénztári információk

Az MVK Zrt. jegy-és bérletpénztárai a bérletváltási időszakon kívüli, munkaszüneti napi nyitva tartás szerint várják az Utasokat augusztus 20-án:

 • a Tiszai pályaudvaron 6:00-19:00,
 • a Búza téren 6:00-19:00,
 • Felső-Majláthon 7:00-14:00,
 • az Újgyőri főtéren 7:00-14:00.

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF