Közlekedési információk és jegyakciók az MVK-nál a pünkösdi hétvégén

Közlekedési információk és jegyakciók az MVK-nál a pünkösdi hétvégén
2014. június 3., kedd - 11:15

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2014. június 8-án és 9-én a vasárnapi menetrend szerint közlekednek az MVK járatai. A pünkösdi hétvégén az ingyenes áruházi és a 44-es autóbuszok nem közlekednek, a menetrendben aláhúzott 7-es járatok az Auchan áruházat, a 21-esek pedig a Lidl áruházat nem érintik.

 

Közlekedési információ szombatra a Csanyik-völgy könnyebb elérése érdekében

Június 7-én, szombaton a Csanyik-völgyben Pünkösdi Juniális címmel rendezvényt tartanak. Tekintettel az utasforgalom várható növekedésére:

  • az MVK Zrt. a Felső-Majláth és a Vadaspark között igény szerint, vagyis kérésre közlekedő ZOO járatot minden időpontban automatikusan elindítja. Utasainknak ezen a napon így nem szükséges a ZOO járatot igény szerint telefonon, vagy személyesen kérni, mert társaságunk a rendezvény miatt garantáltan elindítja.
  • Szükség esetén rásegítő járatokat közlekedtetünk, ezeket a többletjáratokat az adott vonalszakaszra érvényes bérlettel, illetve vonaljeggyel lehet igénybe venni.
  • Az 1-es autóbuszok az 5-ös,15-ös járatok Majális-park megállóhelyén is megállnak 08:00-17:00 között.

Közlekedés pünkösdhétvégén

Június 8-án és 9-én a vasárnapi menetrend szerint közlekednek az MVK járatai, az ingyenes áruházi és a 44-es autóbuszok nem közlekednek, a menetrendben aláhúzott 7-es és 21-es járatok nem érintik az Auchan áruházat, illetve Lidl-t.

Családi- és turistajegy akció a pünkösdi hétvégén

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. a június 7. és 9. közötti, pünkösdi hétvégére meghosszabbítja a hétvégi családi jegy valamint a 3 napos turistajegy érvényességét, így azok egy nappal tovább érvényesek változatlan ár mellett. 

Ezen a hétvégén amennyiben, már péntektől, azaz június 6-tól 3 napos turistajegyet vált, az 4 napig, tehát június 9-én éjfélig érvényes az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra a város közigazgatási határán belül. 

A hétvégi családi jegy - június 7-én 0 órától június 9-én 24 óráig - az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra jogosít a város közigazgatási határán belül. Igénybevételére egy vagy két felnőtt és legalább egy, de legfeljebb három tizennégy éven aluli gyermek együttesen jogosult. Hat éven felüli gyermek esetében az utazás magyar diákigazolvánnyal együtt érvényes.

 

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF