Kolléganőnk háza leégett, élettársa életét vesztette. Gyűjtést szervezünk, kérjük, segítsen Ön is!

Kolléganőnk háza leégett, élettársa életét vesztette. Gyűjtést szervezünk, kérjük, segítsen Ön is!
2014. január 14., kedd - 10:00

Biztos többen hallottak arról a tűzesetről a múlt héten, ami a Lónyai-Menyhért utcában történt. Leégett egy ház és sajnos egy ember is életét vesztette. Ez a ház az MVK Zrt. egy munkatársának háza, a tűzben a kollégánk élettársa hunyt el. Sajnos a rajta lévő ruhákon kívül más nem maradt neki. Az MVK Zrt. gyors segélyként kétszázezer forintot ajánlott fel Marikának. Kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk, ezért kérünk mindenkit, hogy akit teheti, az támogassa kolléganőnket!

Gyűjtést szervezünk, kérjük, segítsen Ön is!

Az MVK Zrt-nél több szálon is gyűjtés indult, a közvetlen kollégák, a buszvezetők, az irodaházban dolgozók is azonnal segíteni akartak, ezért a vezetés azt kérte, hogy legyen egy ember, aki koordinálja a felajánlásokat, így esett a választás Gruberth Györgynére, Marcsira.

 

Aki szeretné bajba jutott kolléganőnket támogatni, az kérjük, hogy vegye fel Gruberth Györgynével a kapcsolatot, ő fogja össze, regisztrálja a felajánlásokat. Gruberthné Marcsi személyesen megtalálható: az MVK irodaház (Szondi Gy. u. 1.) 4. emelet, 403-as szobában, telefonon a (46) 514-900/162-es melléken, vagy e-mailen a gruberth.gyne@mvkzrt.hu címen.

Várunk háztartási eszközöket, bútorokat, de igazából bármit, amit fel tudnak ajánlani. Elindult egy pénzgyűjtés is, aki szeretne és lehetősége van rá, szintén a megadott elérhetőségeken teheti meg. A felajánlott tárgyi eszközöket az irodaház büféjében fogjuk elhelyezni, viszont kérünk mindenkit, hogy először mindenképpen Gruberthnének jelezzék a felajánlásokat.

Mindenkinek előre is köszönjük a segítségét!

 

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF