Jövőre folytatódik a megállók örökbefogadás

Jövőre folytatódik a megállók örökbefogadás
2013. november 27., szerda - 11:45

Az ősz végéhez közeledve még mindig érkeznek a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.-hez a buszmegállók szépítésével kapcsolatos jelentkezések. Tekintettel a téliesre forduló időjárásra, 2014 kora tavaszáig az MVK a megállók szépítését, annak gyakorlati megvalósítását felfüggeszti, a kampányba való regisztráció viszont folyamatos, tehát továbbra is várják a jelentkezőket.

Factory Aréna látványterve

Összefoglalva az elmúlt egy hónap eseményeit: a megállók örökbefogadása október 24-én indult, 10 megálló szépült meg eddig és jövő tavaszra is közel 30-an - iskolák, cégek, egyesületek és magánszemélyek - jelezték, hogy szeretnének egy-egy autóbusz megállót megszépíteni. Az egyik látványos javaslat a Factory Arénáé, aki a Tapolcai elágazásnál lévő megállót fogadják örökbe és a hírhez tartozó képen látható a látványtervük.

 

Az iskolák által beadott látványtervek közül is álljon itt egy, amely a Leszih Andor utcai autóbusz megállóra érkezett:

Az örökbefogadók közül többen is egyedi látványtervet küldtek, amelyek rendkívül kreatívak és látványosak. Cégek mellett egyesületek is megkeresték az MVK-t, a legtöbb megálló szépítését a Tapolca Fürdőért Egyesület vállalná jövőre, akik szeretnék az összes miskolctapolcai MVK-s megállót lefesteni, rendben tartani. Magánszemélyek részéről is jött néhány igazán érdekes megkeresés, például van egy olyan közlekedésbarát kisfiú, aki jövőre a szülinapján szeretne egy megállót szebbé tenni.

Látványos megállószépítést várhatunk jövő év kora tavaszán az önkormányzattól, a Miskolc Holdingtól és magától az MVK Zrt.-től is.

A téli szünetben pedig vigyázzunk továbbra is mindenapjaink megállóira!

Azoknak pedig, akik már örökbe fogadtak megállót és azokat szebbé tették, köszönjük!

(Az MVK facebook oldalán megtekinthetők az örökbefogadott megállók és az örökbefogadást követő felújítás pillanatai.)

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF