Forgalomterelés pénteken kerékpárverseny miatt

Forgalomterelés pénteken kerékpárverseny miatt
2014. július 23., szerda - 12:30

2014. július 25-én, pénteken kerékpárverseny miatt 13:00 – 15:00 óra között lezárásra kerül a Hősök tere, ezért a 11-es, 14-es, 14H-s, 34-es, 38-as, 38B-s, 35ös, 44-es és AUCHAN1 autóbuszok terelt útvonalon közlekednek.

 

Megállóhelyi és útvonalváltozások:

11-es autóbusz:

- a Bábonyi-bérc irányába az eredeti útvonalán közlekedik, de forgalomlassításra számítani kell.

- A Búza tér irányába nem érinti a Szemere kert és Kazinczy F. utcán lévő megállóhelyeket, a Dózsa György utcáról balra fordul és a Fazekas u. – Jókai M u. – Szeles u útvonalon közlekedik tovább, a Petőfi tér megállóhelytől az útvonala változatlan. 

14-es, 14H-s autóbuszok:

- Hejőcsaba irányába az Álmos utcáig változatlan helyeken állnak meg. A Hősök tere és a Villanyrendőr megállót nem érintik, így az Álmos utca után a Petőfi téren a 12-es járat, a Centrumnál a 2-es járat, majd a Szemere utcán a 21-es járat megállóhelyén állnak meg, a Népkert megállótól az útvonaluk változatlan.

- A Repülőtér irányába a Népkertig változatlan helyeken állnak meg, ezt követően nem érintik a Villanyrendőr, Hősök tere, Petőfi tér megállókat, hanem a Népkert után a Szemere utca (a 21-es megállója) – Centrum – Szeles u. megállóhelyek következnek, innen az útvonaluk változatlan.

38-as autóbusz:

- a Tampere városrész irányába kimarad Hősök tere és Villanyrendőr megálló. A Dózsa Gy. utca után a Petőfi tér (12-es járat), Centrum (2-es járat) és Szemere utca (21-es járat) megállóhelyek következnek, a Népkerttől az útvonala változatlan.

- Az Avas kilátó irányába az eredeti útvonalon közlekedik a járat, viszont forgalomlassításra számítani kell.

38B-s autóbusz:

- A Bodótető irányába változatlan útvonalon közlekedik, forgalomlassításra azonban számítani kell.

- Az Arany János utca irányába kimarad Hősök tere és Villanyrendőr megálló. A Dózsa Gy. utca után a Petőfi tér (12-es járat), Centrum (2-es járat) és Szemere utca (21-es járat) megállóhelyek következnek, ezt követően érkezik meg az Arany János utca végállomásra.

34-es autóbusz:

- Az Avas városközpont irányába kimarad Hősök tere és Villanyrendőr megálló. A Dózsa Gy. utca után a Petőfi tér (12-es járat), Centrum (2-es járat) és Szemere utca (21-es járat) megállóhelyek következnek, a Népkerttől az útvonala változatlan.

- A Bodótető irányába az útvonal változatlan, de forgalomlassításra számítani kell.

35-ös és 44-es autóbuszok:

- A Centrum irányába az eredeti útvonalukon közlekednek.

- Az Avas kilátó, illetve az Auchan Pesti út irányába kimarad a Petőfi tér, Hősök tere és Villanyrendőr megálló, ezek helyett a Centrum (2-es járat) és Szemere utca (21-es járat) megállóhelyek következnek, a Népkerttől az útvonaluk változatlan.

AUCHAN1-es autóbusz:

- A Centrum irányába az eredeti útvonalukon közlekednek.

- Az Auchan Borsod irányába nem a megszokott, hanem a Szentpáli u. –Szeles u. –Madarász V. u. - Szentpáli útvonalon fordul vissza, megállóhely nem marad ki.

 

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF