Forgalomkorlátozás a Kazinczy utcán

Forgalomkorlátozás a Kazinczy utcán
2014. szeptember 25., csütörtök - 16:45

2014. szeptember 27-én üzemkezdettől – szeptember 30-án üzemkezdetig a Kazinczy utcán egy forgalmi sávon váltakozó irányban lehet majd csak közlekedni. A forgalomkorlátozás miatt a 11-es autóbuszok a Búza tér irányába terelt útvonalon közlekednek, a Hősök tere megállóhely pedig áthelyezésre kerül 100 méterrel előrébb, a Villanyrendőr irányába, a Régiposta utca torkolatához. A forgalomkorlátozás érinti a 14, 14H, 34, 38, 38B, 35, 35É, 44-es és az éjszakai járatok közlekedését, néhány perces késések előfordulhatnak, ezért utasaink szíves türelmét kérjük.

A 11-es autóbuszok a Bábonyi-bércről a Búza tér irányába terelt útvonalon közlekednek, a Dózsa György utca után balra fordulnak, majd a Fazekas u. - Jókai u. - Szeles u. útvonalon érik el a Búza teret.
A 11-es járat a forgalomkorlátozás idején ezért nem fogja érinteni a Szemere kert megállóhelyet, e helyett a 11-es autóbuszra az 1-es járat Dózsa Gy. utcán lévő megállóhelyén lehet felszállni. A Kazinczy F. utca megállóhely kimarad, ezt követően a 11-es autóbusz Petőfi téren lévő megállóhelye következik, innen az útvonala változatlan. A Bábonyi-bérc irányába a 11-es járat a meghirdetett útvonalon közlekedik.

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF