Éjszakai vágányzár február 15-én

Éjszakai vágányzár február 15-én

2016. február 15-én, hétfőn az éjszakai órákban az Újgyőri főtér és Felső-Majláth között vágányzár lesz, ezért ezen a szakaszon villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek.

A Tiszai pályaudvar és az Újgyőri főtér, illetve a Tiszai pályaudvar és a Vasgyár között továbbra is villamosok közlekednek. A villamospótló autóbuszok az Újgyőri főtérről 21:55-4:00 között, Felső-Majláth végállomásról 22:20-4:15 között indulnak és a villamosra érvényes menetrend szerint közlekednek. A vágányzár a 2-es villamos közlekedését nem érinti.

Megállók                      

A villamospótló járatot az Újgyőri főtéren a 6-os autóbusz indulóhelyén, az Újgyőri piac megállóhelyen a villamosmegállóban, a DVTK Stadion - Felső-Majláth között a villamosmegállóval párhuzamosan kialakított megállókban lehet igénybe venni. Kivétel ez alól:

  • Bulgárföld, Diósgyőr városközpont, Alsó-Majláth megállóhely, ahol a villamospótló járat az 1-es autóbusz megállóhelyeit veszi igénybe,
  • és a Bölcs utcai villamosmegálló, amely helyett szintén az 1-es autóbusz Alsó-Majáth megállóhelyét használja a villamospótló.

Február 16-án, az első teljes villamospályán végig közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 04:07-kor, Felső-Majláthról 04:30-kor indul.

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF