Az 5-ös és 15-ös autóbuszok közlekedése - aktualizálva

Az 5-ös és 15-ös autóbuszok közlekedése - aktualizálva
2014. december 5., péntek - 06:45

Az Ómassára vezető út ismét járható.16:45-től a 15- ös járat, a teljes útvonalán menetrend szerint közlekedik. Köszönjük kedves utasaink türelmét, megértését!

December 5.
Az Ómassára vezető út ismét járható.16:45-től a 15- ös járat, a teljes útvonalán menetrend szerint közlekedik.
Köszönjük kedves utasaink türelmét, megértését!

December 4.

A 15-ös járat a Garadna vasút megállóhelyig közlekedik, Garadna és Ómassa között az út továbbra sem alkalmas autóbusz közlekedésre.

Kilenc órától az Ómassai út a Bánkúti elágazásig már autóbusszal is megközelíthető, így a 15-ös járat Középgaradna megállóhelyig közlekedik.
hajnal
A rendőrség tájékoztatása szerint személygépkocsival már megközelíthető Ómassa, azonban az út állapota továbbra sem teszi lehetővé, hogy autóbusz közlekedjen rajta. A 15-ös autóbusz emiatt a Palotaszálló megállóhely után az 5-ös járat útvonalán halad tovább és Lillafüred végállomáson fordul vissza.
17:15-től
A 15-ös járat Garadna vasút megállóhelyig közlekedik.

December 3.
9:30-tól:
Az 5-ös járat ismét Lillafüred végállomásig közlekedik, a 15-ös autóbusz a Palotaszálló megállóhely után a az 5-ös járat útvonalán halad tovább és Lillafüred végállomáson fordul vissza.

Hajnaltól
A Bükkben több helyen a kidőlt fák miatt útzár van érvényben, emiatt az 5-ös és 15-ös autóbuszok csak a Hámori-tóig közlekednek. Mindkét járat megáll a Hámori-tónál és az Ómassai út torkolatában fordul vissza.

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF