Augusztus 20-án éjszaka érkezik Miskolc második új villamosa

Augusztus 20-án éjszaka érkezik Miskolc második új villamosa
2013. augusztus 16., péntek - 16:30

Július 2-án érkezett az első, augusztus 20-áról 21-ére virradó hajnalra érkezik a második új Skoda gyártmányú villamos a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. központi telephelyére (a Szondi György utca 1 szám alá). A villamos érkezésének idejére este 23.00 órától ismét kinyitja kapuit az MVK, így az érdeklődők újból részesei lehetnek annak a felejthetetlen élménynek, ahogy Miskolc új villamosa a szállító trélerről a telephely sínpárjára áll.

Érkezik Miskolcra a 2. Skoda villamos

A villamos útvonala

Miskolc második új villamosa most Bánrévén keresztül érkezik az országba. Ha az átlépés zökkenőmentesen zajlik, akkor az előzetes tervek alapján este 10 órakor lépi át a szerelvény a határt, és kb. 1,5 - 2 órás út után érkezik Miskolcra. Az átlépésről és az érkezésről folyamatosan fogjuk tájékoztatni az érdeklődőket az MVK Zrt. Facebook oldalán, ezért javasoljuk, hogy az utazást itt kísérjék figyelemmel, majd a helyszínen az érkezést.

Ez lesz tehát Miskolc második új villamosa, amely pályára áll a városban és elkezdi futni tesztköreit. Összesen 31 új villamos érkezik a Zöld Nyíl villamosprojekt keretében Miskolcra, így folyamatosan bővül majd az új villamosflotta. Az utolsó szerelvénynek, a 31. járműnek 2015 első negyedévben kell megérkeznie.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket és a sajtó munkatársait!

Kövessék figyelemmel az MVK Facebook oldalát: https://www.facebook.com/mvkzrt

 

Nyomtatás

Printer Friendly and PDF